Min kille! Är han inte galet snygg! <3

 


haha nää det är inte min kille, i wish :( Lil Wayne in my heart forever! Är du svenska Lil W...baby call me!! :D

Lil' Wayne - Pussy Monster





Tillbaka!



Haha jag är verkligen dålig på det här med att uppdatera.. eller skriva på bloggen överhuvudtaget haha.

Vet inte riktigt om jag pallar.. vi får se hur det blir :)

Idag hade vi styling med hår,Skit kul! Vi fick huvuden med hår på som vi skulle lära oss att styla på :) vi hann tyvärr inte med så mycket men vi lärde oss i alla fall hur man gör mega volym i håret haha.
Sitter nu och väntar på att alla i klassen ska bli klara med provet på engelskan.. Sen slutar jag för dagen :D halv 1 nice va?

Kisses bithes

You never know

 

Low shoulder - Through the trees


Måndag


Sitter på en otroligt rolig engelska lektion just nu, vi gör något slags adjektiv test haha.
Innan det hade vi Stylist lektion med Therese våran make-up och beauty lärare. Vi fick fixa manikyrer på varandra, jag fick fixa Lily´s i min klass naglar, hon hade dom längsta och svåraste. Sen blev det skolfoto!! Usch vad det inte blev bra! Men manikyren blev awsome  efter och innan det;)
Men snart är det svenska och då är det ingen lärare, chiiilll :D haha. Efter skolan drar jag och Lindah in till stan och fixar praktik plats till henne och jag fixar cigg, är så galet röksugen och jag börjar fan hata det.. Röker verkligen upp mina pengar! Sen ska jag möta upp Hannah min sötnos  o chilla hos min pappa :)

Vi hörs senare
Kisses bithes


Make-up store Visning i Berns salonger

Tänkte berätta lite om ett exempel av vad vi får göra på denna linje, I torsdags var min klass och jag vid Berns salonger på Make-up stores visning, Riktigt snyggt gjort. Började med en seg dag i skolan.. en massa vanliga ämnen. Lindah, Frida och jag åkte och tog en fika medans vi väntade på tiden. Efter det drog vi till Visningen. Väl där var det bara att gå förbi alla och sen för att köpa upp alla pengar på sminket haha. Jag köpte 3 ögonskuggor och ett läppstift i plommon färg, vilket är inne just nu. Sen Var det visning. Helt otroligt vackert med blommor hängande från taken och kristallkronor. Otroligt vackra sminkingar kan jag säga!
Visningen handlade om "inspirerad av det okända och vad som ligger framför oss, höstens look Extreme känner inga gränser. Extreme är spektakulär, dramatisk och tar dig till en plats du aldrig sett förut."

Sen fick vi en Goddie bag, med Vitamin vatten, skvaller tidning, Make-up stores tidning och  lite produkter som kan va bra ibland ;) hah.


Bästa kameran med mig, I know -.-


Det jag köpte :
Plommon läpstift
peach färgad ögonskugga
Mörkbrun ögonskugga
Vit ögonskugga

Blandar man den bruna och vita på ett snyggt sätt kan man få till sotiga ögon ;)
Avslutar med en bild från min läraren hihi

Kisses bithes

Stylist linjen




Kid Cudi - Erase me




Okej så stylist utbildningen, som jag tror många av er är intresserade av haha.
Vi arbetar somsagt med att styla hår, kläder och sminkar.
Vi klipper inte och färgar inte som en frisör, vi lär oss hur man kan styla snygga frisyrer. När vi stylar kläder handlar det om att ändra en gammal klänning från 70-talet till nutidens fashion med exempel nitar och uppdragingar i tyget. Och sen har vi smink, vi lär oss simpla stepp i nagelmanikyr, ögonbryns manikyr och sminka snygga sminkningar som bröllops sminkning, Catwalk, daglig till exempel Tv och kanske en Bal.

Mesta dels av mina dagar i G2 (gustavsbergs gymnasium) handlar om styling.
Vi har Måndag och fredag med 3h styling. Tisdag och torsdag är kärnämnen och mina extra lektioner jag lagt till, Handel och försäljning (eget företag, privat person) Men även i kärnämnen och försäljningen har vi styling som ämnet ibland. Exempel på Engelskan snackar vi på engelska (Dahh) och skriver en fashion blogg varje eng lektion i 3 veckor.

Efter denna utbilding har vi stor chans till högskola och jobb, efter alla år blir det nog inget problem efter hur många kontakter vi kommer ha efter dessa 3 år i G2, hah nu kör vi!
Kisses bithes


Nu startar det!

Heej snyggingar, nu börjar det!
Det här är min 3e blogg nu haha.. tröttnar alltid på att blogga men när jag älskar att kunna kolla tillbaka o minnas allt så nu när jag har macbook i skolan ska jag verkligen försöka skriva mer!

Jag..

..Studerar till stylist i Gustavsbergs Gymnasium, vi arbetar med allt från att styla hår, kläder och make-up.

...ÄLSKAR att dansa men är för lat för att ta lektioner på det hihi.
..Bor i stockholm.

...Är skit snygg ;) höhö.

... Love my life!


På denna blogg kommer jag berätta om allt vi gör på utbildningen, celeb styles for the week, min stil inom kläder musik, min vardag m.m.
Ja det kommer bli en massa så håll i er!
Haha Kisses Bithes


RSS 2.0